Portugese sardinefilets in extra vergine olijfolie Ramirez 100 g.
Artikelnummer: W03425 OverzichtZeer hoge kwaliteit Portugese sardinefilets (graatvrij) in extra vergine olijfolie, van het Portugese brandmerk Ramirez(*). Heerlijk en onmisbaar bij uw tapas gerechten of voor bij de borrel. Lang houdbaar, dus makkelijk om altijd een paar blikjes op voorraad te hebben. Ontdek deze verrukkelijke en gezonde delicatesse rechtstreeks uit de Portugese zee!
♥ Natuurlijke bron van Omega 3
Product: sardinefilets / wilde vis
Merk: Ramirez
Ingrediënten: graatvrije sardinefilets, extra vergine olijfolie, olijven (2%), zout
Vangstgebied: Portugal / Portugese Exclusieve Economische Zone (EEZ) / Atlantische Oceaan
Nettogewicht: 100 g.
Houdbaarheid: 07/2028
Na opening: gekoeld bewaren / hermetisch afsluiten / maximaal 24u houdbaar
Herkomst: Matosinhos, Portugal
Voedingswaarden (per 100 g.):
Energiewaarde (Kj/Kcal): 1081 / 260
Lipiden: 19,0 g.
waarvan verzadigde vetzuren: 4,9 g. / meervoudig onverzadigde vetzuren: 4,6 g.
Koolhydraten: 0,0 g.
waarvan suikers: 0,0 g.
Eiwitten: 23,0 g.
Zout: 0,49 g.
Omega-3: 3,3 g.
Tips: salades / tapas / bij de borrel
(*) Voor een korte impressie over Ramirez bekijk het filmpje op YouTube hierboven
DUURZAAM GEVANGEN WILDE VIS UIT DE ATLANTISCHE OCEAAN
RAMIREZ is onze hoofdleverancier van verschillende visconserven, een familiebedrijf dat sinds 1853 gevestigd is in de buurt van Porto (Matosinhos). Dit Portugese bedrijf staat bekend als de oudste visconservenfabriek ter wereld, met meer dan 160 jaar activiteit. De visconserven van Ramirez worden geexporteerd naar 35 landen verspreid over de vijf continenten. Met verschillende prijzen op nationale en internationale evenementen, is tegenwoordig Ramirez synoniem voor de beste vis in blik die er bestaat uit Portugal, en zeker een internationaal brandmerk op het gebied van ingeblikte vis. Alle producten worden met de hand verwerkt en automatisch verpakt volgens de meest veeleisende internationale normen voor voedselhygiëne. De conserven van Ramirez worden geproduceerd alleen in Portugal, met wilde vis duurzaam gevangen in de Atlantische oceaan langs de Portugese kust, of in de exclusieve economische visserijzone van de Azoren (m.u.v. Bacalhau/stokvis, afkomstig uit Noorwegen).